Elektrikerna i Nybro till din tjänst

Ibland kan jag drömma om att jag utbildade mig till elektriker. Inte nog för att Elektrikerna i Nybro verkar vara ett så himla gött gäng men också för att det är ett socialt jobb som gör att man hjälper människor med saker som man verkligen är expert på. Några av tjänsterna som just Elektrikerna i Nybro utför är att installera och underhålla datanät. Dem gör dessutom elinstallationer, allt väldigt noggrant, professionellt och med service som första prio.

Allmänt så brukar elektriker också vara otroligt bra på elentreprenad. Det vill säga att dem utför båda stora som små elentreprenader inom både ROT-arbeten och nybyggnationer. Solcellspaneler är något som är riktigt hett just nu och givetvis måste man då som el-firma ha koll på detta. Något som dessutom är ganska nytt allmänt är att ha smarta hem. Då kan man styra sitt hem via en app i mobilen och därifrån både släcka och tända lampor, sköta temperaturen och ventilation. Du behöver med andra ord inte ens vara hemma när du tänder lamporna innan någon kommer hem.

Vill jag byta bransch?

Dessutom är det ett jobb som jag tror hade passat mig för jag känner mig otrolig noggrann. Jag gillar att jobba i team men uppskattar samtidigt eget ansvar vilket man verkligen har ute hos kunder. Så om jag nu ska byta karriär så är det nog ändå till elektriker måste jag säga, verkar vara en ren fröjd helt enkelt. Men som sagt kanske det mest handlar om att Elektrikerna i Nybro faktiskt har visat mig hur det kan vara att jobba på en riktigt bra firma som gör att man helt enkelt vill skryta lite om sin arbetsplats. Vi får helt enkelt se vad jag jobbar med om tio år, kanske är det som elektriker eller är jag kvar som målare?