Lediga lägenheter i Årsta

Finns det egentligen några lediga lägenheter i Årsta!? Jag börjar tvivla på riktigt nu efter att ha letat i snart 6 månader aktivt. Det finns en massa olika sajter på nätet, några bra och några mindre bra, men de flesta av de lediga lägenheterna i Årsta som läggs upp där är det kö på. Det vill säga, du måste ha stått i den hyresvärdens bostadskö för att ha en chans att få den. Men jag har inte gett upp än, jag springer på visningar på lediga lägenheter och hoppas på att någon gör ett undantag just för mig. Det har som sagt inte hänt hittills.

Varför lägenhet i Årsta?

För mig finns det inget annat ställe jag hellre vill bo på än i Årsta. Det är framförallt närheten till Stockholms innerstad jag älskar, men också att stadsdelen Årsta känns lite mer gammaldags än en del andra. Jag vet att dom håller på att bygga nya bostadsområden i Årsta nu och jag har faktiskt anmält mitt intresse till några lägenheter där men det är inte helt säkert att jag får lån då en etta kostar över 2 miljoner. Jag fattar inte hur så många andra än mig har råd att betala så otroligt mycket bara för att bo. Jag vill kunna göra andra saker i mitt liv än att bara betala för boendet.

Årsta och söder

Om du bor i Årsta så tar det inte mer än ungefär 10 minuter att cykla till söder och sedan är det inte långt in till city. Det finns jättebra förbindelser med lokaltrafik i Årsta så du tar dig snabbt vart du vill. Eftersom jag arbetar inne i city så hade det varit perfekt för mig att hitta en lägenhet i Årsta. Tänk att ha Årstaskogen utanför knuten och söder 10 minuter bort, med cykel. Jag får fortsätta drömma ett tag till.