Inget är som svensk sommar

Den svenska sommaren är ganska oberäknelig, åtminstone när det gäller vädret. Ena dagen kan det vara 29 grader varmt och strålande sol, tills att nästa dag vara 13 grader och regn. Det gäller att man är rätt klädd för är det något jag har märkt så är det att vädret kan slå om ganska snabbt. Friluftskläder från P4H.se har även sommarkläder i sitt sortiment. Alltså dom har bra friluftskläder för den som är ute i alla väder. Dun fodrade långkalsonger på sommaren, javisst hur många gånger har man inte suttit och frusit för att man tror att det är sommarvärme ute. Jag hade lätt kunna tänka mig att ha på mig dun fodrade långkalsonger på midsommarafton för att slippa frysa. Jag har frusit många sommarkvällar, det blir kyligt ganska så snabbt efter att solen har gått ner. Jag tycker att friluftskläder från P4H är bra, dom har ett bra sortiment även när det gäller byxor, shorts och strumpor. Ja dom har det mesta man behöver i klädväg för att klä sig rätt när man är ute.

Friluftskläder från P4H det rätta valet när man är ute i naturen

Jag har handlat mina friluftskläder från P4H sen jag upptäckte sajten. Dom har faktiskt allt jag behöver. Som sagt jag är ganska frusen av mig, och förutom fodrade långkalsonger har dom mössor och vantar, som man även kan ha på sommaren. Dom har riktigt snygga jackor som är vattentäta och det är ju bra eftersom det regnar ju en hel del i Sverige. Man behöver ju inte se ut som en jägare bara för att man klär sig i friluftskläder. Allt är inte kamouflagemönstrat och grönt och orange utan är ganska neutrala i färgerna. Jag tycker om P4H s kläder man håller sig varm och torr.