Elinstallationer i Helsingborg

Det känns som att elinstallation Helsingborg fullständigt exploderat under den här våren. När jag kontaktade vår elinstallatör för att boka in ett möte fick vi höra att ledtiderna blir allt längre och längre, i alla fall när det kommer till att installera solcellspaneler. Tråkigt att vi kommer behöva vänta ett tag på att få våra solceller installerade, men riktigt bra och roligt att så många väljer att göra detta då vi tillsammans bidrar till en bättre miljö genom att minska vårt klimatavtryck. Dessutom kommer det gynna vår framtida ekonomi betydligt mycket.

Kunniga elinstallatörer här i Helsingborg som kan ge oss tips och råd

Förutom att installera solceller så har vi här hemma pratat om att även installera elbilsladdare och investera i varsin elhybrid bil inom snar framtid. Det börjar bli dags att byta ut våra bilar och varför då inte slå ett slag för miljön även där och köpa elbilar eller elhybrider? Det är tur att det finns kunniga elinstallatörer här i Helsingborg som kan ge oss tips och råd om vad som passar oss bäst, och utföra installationerna på ett professionellt sätt.

Enligt mina beräkningar så har vi väldigt bra förutsättningar

Jag har förstått att det är en hel del som spelar roll när man skall installera främst solcellspaneler. För optimal funktion skall taket ligga i ett visst läge och ha en viss lutning, samtidigt som takytan inte skall skymmas av närliggande objekt som träd och andra hus som skuggar ytan. Enligt mina beräkningar så har vi dock väldigt bra förutsättningar med tanke på detta, men det återstår att se helt enkelt när vår elinstallatör kommer hit och ser över detta samt lämnar en gratis offert på både solcellspaneler och installation av elbilsladdare. Det vore ju toppen om vi kunde få detta installerat på en och samma gång. Oavsett så känns det skönt att äntligen ha bollen i rullning.