Bra golv

      Kommentarer inaktiverade för Bra golv

Vi  bor i ett relativt nybyggt hus. om det finns en sak som jag är extra nöjd med är att vi har valt att installera ett mekaniskt ventilerat golv. Där vi bodde förut var golven alltid kalla. Jag har alltid frusit om fötterna men det gör jag inte längre tack vare detta. Det var ju inte bara en fråga om komfort när vi valde detta golvet. Det fanns ju många andra fördelar På hemsidan att torktiden blir betydligt kortare om man skulle få översvämning. Som tur är så har vi inte råkat ut för detta men tänk om det skulle uppstå. Är ni nyfikna så läs mer om mekaniskt ventilerade golv på denna hemsidan. Vi använde oss utav detta företag  för att installera vårt golv.

Många fördelar med mekaniskt ventilerade golv

Anledningen till varför vi valde den här typen av golv, var dels en ren bekvämlighet men också att det fungerar som en fuktspärr mellan betongplattan och övergolvet. Jag tyckte att det var viktigt att hitta ett företag som man kunde lita på och faktiskt kunde hålla det dom lovade. Det var därför vi valde just fuktspärrteknik. Det hade en mycket bra hemsida där man kunde läsa till sig bra information om mekaniskt ventilerade golv. Det stod på hemsidan att det ventilerar bort fukt och mögel men också gaser från  bland annat radon så det inte kom in i inomhusluften. Det som också var en fördel var att man kunde lägga i stort sett vilket golv som helst över det mekaniskt ventilerade golvet. Vi tänkte ju också på energikostnaden när vi valde detta. I och med att golvet värmdes upp så blev ju det lägre kostnad att värma upp huset, vilket också var en stor fördel.