Pärlgrossisten har allt du behöver för din kreativa tid

      Kommentarer inaktiverade för Pärlgrossisten har allt du behöver för din kreativa tid

Jag kan ofta känna att jag vill jobba med händerna mer. Skapa saker, vara kreativ och faktiskt känna att jag har en idé som jag sedan kan försöka att skapa. Att liksom sätta upp ett mål om att skapa något, kanske till och med delmål och sedan slutligen få känna känslan av att man faktiskt uppnått något för sin egen skull. Det perfekta sättet för mig, som jag insett nu på senare tid, är att gå in på Pärlgrossisten.se och ta del av deras fantastiska sortiment. Mer specifikt så har jag snöat in på omlänkspärlor som är pärlor med stora hål och som väldigt enkelt kan träs på en ormlänk, en lädersnodd eller kanske paracord. Det går utmärkt att matcha ormlänkspärlorna med både örhängen, armband och halsband och här kan jag verkligen vara i mitt kreativa esse.

Pärla till dig och andra

Det som är extra kul, egentligen med alla typer av pärlor, men mest ormlänkspärlorna för mig just nu är att man också kan ge bort det man skapat. På så vis kan jag sätta upp ett mål om att pärla en födelsedagspresent som ska bli på ett visst sätt. Kanske ett armband av ormlänkspärlorna men som i sin tur också ska skapa ett mönster i färger, kanske i bokstäver eller ska ha en sådär extra speciell betydelse. Det blir mycket tanke bakom födelsedagspresenten och oftast blir det helt fantastiska reaktioner som jag kan leva på så himla länge. Man blir också taggad på att pärla mer åt nära och kära men utan att det är födelsedag, då blir reaktionerna oftast ännu mer fantastiska – när man får någonting som man inte riktigt förväntat sig. Att pärla är mitt nya sätt att vara kreativ och jag kan verkligen rekommendera detta till alla!