Trist att städa själv, tur att Stormtrivs finns och kan sköta städningen

      Kommentarer inaktiverade för Trist att städa själv, tur att Stormtrivs finns och kan sköta städningen

Hur kul är det att städa? Jag tycker i alla fall att det riktigt tråkigt för att inte säga trist. Jag har precis tagit in ett företag som skall städa hos mig varannan vecka. Det är så jäkla skönt att slippa städa själv. Tänk vad mycket tid jag sparar och kan lägga på annat som är mycket roligare. Stormtrivs sköter städningen. Jag är riktigt nöjd över mitt beslut att göra annat än att städa hemma. Det som också är riktigt bra med att ta in en firma som gör det är att det blir ordentligt gjort, dom är ju proffs på det dom gör. Tänk vad rent det kommer vara hos mig. Med hjälp av deras tjänster kan man välja vad det är man vill ha gjort hemma, Man kan till exempel få hjälp med storstädning, fönsterputs och mycket annat. Om jag skulle behöva hjälp med flyttstädning kommer jag inte göra det själv utan ta in dom så stormtrivs få sköta det. Vilket bra namn egentligen Stormtrivs ja det gör man ju i ett välstädat hem i alla fall jag. Jag mår så mycket bättre när det är välstädat.

Städning utan kemikalier fungerar utmärkt och det blir rent

Jag har varit inne och kikat lite mer på Stormtrivs olika städtjänster, det erbjuds bland annat  flyttstädning och fönsterputs. Det som är bra med Stormtrivs är att dom är miljöcertifierade, man vill ju ha så lite kemikalier som möjligt när man städar, rent och snyggt utan att utveckla allergier, eller belasta miljön. Det har utvecklats en del när det gäller olika städkemikalier. Förut ville man ha något som doftade riktigt mycket så hela huset luktade blommor, idag används de nästan bara  rent vatten och det funkar faktiskt riktigt bra.