Elcyklar för dam

      Kommentarer inaktiverade för Elcyklar för dam

Till semestern måste jag ha tag på en elcykel. Men det verkar stört omöjligt! Visserligen är det 6 veckor kvar till första semesterveckan men jag har letat i flera veckor nu, precis överallt där det kan tänkas finnas elcyklar för dam. Till och med bland elcyklar för män har jag lusläst tum på däck och hur lång man bör vara för olika modeller. Men jag har ännu inte hittat någon elcykel jag kan tänka mig att köpa. Det verkar vara riktigt hög efterfrågan på alla elcyklar, både begagnade och nya, om du inte kan tänka dig att hosta upp minst 50000 kr, då har du en chans att få tag i en.

Ingen töntig elcykel för dam

Det finns ganska många olika typer av elcyklar för dam och herr men just en sådan som jag vill köpa finns så klart inte att få tag på. Jag vill absolut inte ha någon töntig elcykel med tre växlar och cykelkorg med målade blommor på ramen. Nej, jag ska ha en racer-elcykel med bocka styre och många växlar på. Jag hade tänkt matcha min sambo, och då menar jag inte att vi ska matcha med utseende och färg på cyklar, utan mer att jag ska kunna ge honom en match när vi är ute och cyklar ihop. Han är väldigt vältränad nämligen.

Snygg & snabb elcykel

Då min sambo cyklar väldigt många mil i veckan och tränar flera dagar i veckan så cyklar han väldigt fort och långt. Om vi ska kunna cykla någonstans tillsammans i sommar så måste jag alltså kunna matcha honom. För att det ska vara möjligt måste jag ha en elcykel som inte väger så mycket som vanliga elcyklar, samt är hyfsat uthållig det vill säga har lång batteritid. Samtidigt ska cykeln vara smidig och lätt. Ja ni hör ju mina krav, frågan är om jag kommer att finna en sådan cykel innan semestern. Ge mig tips!