Flyttfirma i Karlskrona

      Kommentarer inaktiverade för Flyttfirma i Karlskrona

Nu har jag tänkt starta eget, eller egentligen har jag funderat på det länge men inte riktigt haft modet att göra något åt det. Om jag ska vara ärlig så har jag gått och tänkt på detta i säkert 20 års tid men det har aldrig riktigt varit läge för att starta upp något. Det tar väldigt mycket tid och det har alltid varit något annat som har prioriteras. Barnen självklart, har vi prioriterat och min fru har rest en del i sitt arbete så det har varit jag som tagit hand om barnen på vardagkvällar och en del helger. Men nu ska jag starta igång min flyttfirma i Karlskrona.

Egen flyttfirma

Att starta en egen flyttfirma har som sagt alltid varit en dröm, varför vet jag inte men något är det jag har fastnat för. Folk i allmänhet flytta ju några gånger i sitt liv och företag flyttar runt till olika lokaler hela tiden i takt med att dom minskar antalet anställda eller utökar med fler personal. Det känns i alla fall som att en flyttfirma behövs i Karlskrona efter att jag har undersökt behovet. Folk anlitar i större utsträckning flyttfirmor nu efter att rot-avdraget gick igenom och det blev billigare att anlita företag för privatpersoner. En jättebra idé om du frågar mig!

Behov av flyttfirma i Karlskrona

När jag har hört mig för bland både vänner och andra vänners bekanta, så har jag förstått att behovet av flyttfirmor i Karlskrona i alla fall verkar finnas. Jag har själv anlitat flyttfirma varje gång jag ska flytta, dels för att jag tycker att det är bekvämt men också för att jag ska spara min egen tid till något annat roligare. Det är så pass billigt att anlita hantverkare nu med rot-avdraget så det är verkligen värt det. Jag tänkte starta igång redan om ett par månader!