Hjälp med fönsterputs i Borås

      Kommentarer inaktiverade för Hjälp med fönsterputs i Borås

För 8 år sedan köpte vi ett gammalt hus med en herrans massa fönster, självklart med spröjs som inte går att ta av. Vi blev helt betagna av detta vackra gedigna hus med anor från 1800-talet så vi skulle bara ha det till varje pris. Och så blev det också, vi gav allt vi hade för att vinna budgivningen och sedan fick vi det. Det är fortfarande som en dröm varje gång jag ser huset, men en sak som jag absolut inte gillar det är det där med att putsa fönster. Någon som har bra tips när man vill ha hjälp med fönsterputs i Borås?

Ogillade fönsterputsning

Det första året vi hade huset så var vi helt euforiska och allt var spännande och nytt, till och med fönsterputs gick bra, trots dess mängd och att spröjsen satt fast. Det märkte vi så klart förstag gången vi skulle putsa alla dessa eländiga fönster och tyckte väl att det var lite synd men mer än så var det inte. Andra året vi bodde där började jag tycka det var lite jobbigt att putsa fönster så min man fick absolut hjälpa till och göra detta trots att han egentligen borde ha gjort lite andra saker.

Hatar att putsa fönster!

Efter de första 5 åren bet jag ihop och led varje gång det var dags att putsa de där j…la fönstren. Min man försökte hålla sig långt borta från huset när det var dags, av någon konstig anledning hade det där med att putsa fönster blivit min lott! Min man hade alltid akuta grejer att göra när jag tog fram fönsterputsen och flydde sin väg, eller så berodde det på att jag var så grinig när det var dags. Hur som helst, nu ogillar jag inte bara fönsterputsning utan verkligen hatar det så i år ska jag boka hjälp med fönsterputs.